Over Willemijn van der Velden

Over mij

 

Willemijn van der Velden

Willemijn van der VeldenIk ben Willemijn van der Velden, moeder van 2 dochters, getrouwd en jongerencoach voor jongeren van 12 tot 25 jaarMijn kracht is werken met jongeren, 1 op 1 of in kleine groepjes in een rustige setting.  Met aandacht, een open mind, vanuit mijn hart en op een positieve manier.

Ervaring en opleiding

Naast mijn persoonlijke ervaringen ben ik gecertificeerd Pubercoach. Tijdens de opleiding leerde ik veel over jongeren en waarom ze doen wat ze doen, over mijzelf, mijn talenten en mijn kracht. Ik ontdekte dat mijn eigen rust, humor en open mind krachten zijn in de verbinding met de jongere. Zo ontstond mijn wens om een eigen praktijk te beginnen.

Mijn ontwikkeling als coach is altijd in beweging. Ik heb al veel verdiepingstrainingen gevolgd, zoals faalangst reductie trainer, Leren leren, werken met hoogsensitieve kinderen en de methode van de Gelukskoffer.  Inmiddels heb ik al veel tieners mogen begeleiden om hun zelfkennis te vergroten en hun innerlijke kracht te versterken zodat ze meer rust, kracht en plezier ervaren.

“I will go anywhere as long as it is forward”
David Livingston